LXR Neuro B Komplex – 60 db

2755 Ft

LXR Neuro B Komplex – 60x

Magas dózisú kombinációs B-vitamin készítmény az idegrendszer működésének támogatására. Használata elsősorban a cukorbetegséghez társuló, vagy az idegrendszert érintő egyéb károsodások, neuropátiák megelőzésének és terápiájának étrendi kiegészítőjeként, valamint B-vitamin-hiányos állapotokban vitaminpótlás céljából javasolt.

A B-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működésének fenntartásához, a bőr, a haj és a körmök egészségéhez. A szervezet energiaháztartásában is fontos szerepük van: a tápanyagokban található energia felszabadításában közreműködnek.

A készítményben helyet kapó cink és a króm részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásá­hoz. Vércukorszintet optimalizáló hatásuk révén csökkentik a súlygyarapodás lehetőségét. Az alfa-liponsav (tioktánsav) a neuropátiákban gyakran alkalmazott hatóanyag.

Elfogyott

Leírás

Az LXR NEURO B KOMPLEX használata elsősorban a cukorbetegséghez társuló, vagy egyéb idegrendszert érintő károsodások, neuropátiák megelőzésében és kiegészítő kezelésében lehet előnyös, valamint B-vitamin-hiányos állapotokban vitaminpótlás céljából javasolt.

A B-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működésének fenntartásához, a bőr, a haj és a köröm egészségéhez. A szervezet energiaháztartásában is fontos szerepük van, mivel közreműködnek a tápanyagokban (pl. szénhidrátokban) található energia felszabadításában.

Az alfa-liponsav, a cink és a króm vércukorszintet optimalizáló hatásuk révén a B-vitamin kezelés okozta súlygyarapodás lehetőségét csökkenthetik.*

Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
B1-vitamin (tiamin) 100 mg 9091 %
B6-vitamin 25 mg 1785 %
B3-vitamin 10 mg 62,5 %
B12-vitamin 0,2 mg 8000 %
Alfa-liponsav 170 mg
Cink 10 mg 100 %
Króm 0,24 mg 600 %

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Hatóanyagok jellemzői:

Alfa-liponsav**: Az alfa-liponsav kéntartalmú szerves vegyület (diszulfid). Számos pozitív hatással bír a szervezetre, hatékony antioxidáns és segíti egyes anyagcsere-zavarok kezelését. Jótékony hatású a már kialakult neuropátiák esetén is.

B1-vitamin (tiamin), B3-vitamin (niacin)***: A B1 és a B3 vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához és részt vesz az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

B6-vitamin***: A B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működésének fenntartásához és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

B12-vitamin***: A B12 vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működésének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Cink***: A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a zsír-anyagcserében, szerepet játszik a normál sejtosztódásban és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezésében.

Króm***: A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Alkalmazás:

Az LXR NEURO B KOMPLEX étrend-kiegészítő javasolt mennyisége felnőttek számára naponta 1 kapszula!
A kapszulát étkezés után, megfelelő mennyiségű folyadékkal ajánlott bevenni!

Miért válassza ezt a készítményt?

 

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
  • Magyarországon, GMP minősített (gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) üzemben készül.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.

 

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.