LXR Ginkgo Komplex – 60 db

2755 Ft

Az LXR Ginkgo Komplexnek a kizárólag páfrányfenyőt tartalmazó termékekhez viszonyított kiemelkedő hatékonysága a Ginkgo biloba és a ginzeng egyedülállóan magas hatóanyagtartalmú, az agyi keringés fokozását célzó kombinációjának köszönhető.

Javítja a kognitív és memóriafunkciót, a koncentrálóképességet, növeli a szervezet szellemi és fizikai teljesítőképességét, javítja az állóképességet. A készítmény ginzeng és magnéziumtartalma révén elősegíti az idegi feszültség és a stressz feldolgozását.

Elfogyott

Leírás

Az egymás hatását erősítő ginkgo és ginzeng kivonatok a hagyományos keleti gyógyászat évszázadok óta elismert szerei. Hatásukat mára a modern orvostudomány kutatásai által is igazolták.

Az LXR GINKGO KOMPLEX agyi keringés fokozó, memória- és kognitív funkciót javító hatását kiemelkedően magas ginkgo biloba kivonat tartalmával fejti ki, melyet a ginzeng kivonata és a magnézium is támogatnak.

A ginzeng fokozza a szellemi és fizikai teljesítőképességet, frissességet, hozzájárul a mentális jólét fenntartásához.

A magnézium nélkülözhetetlen az idegrendszer egészséges működéséhez. A ginzeng kivonatával együttműködve a készítménynek stresszellenes kiegészítő hatást is kölcsönöz.

Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) 150 mg
Ázsiai ginzeng (Panax ginseng) 150 mg
Magnézium 75 mg 20 %

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Hatóanyagok jellemzői:

Páfrányfenyő (Ginkgo biloba): A páfrányfenyő nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, kivonata értágító, keringésjavító hatással bír.
Elsősorban agyi keringésfokozó hatása miatt segíti a szellemi teljesítőképesség és a koncentrációs képesség javulását, segít a szédüléssel, fülzúgással járó panaszok csökkenésében, emellett antioxidáns hatású. (http://www.novenyigyogyszer.hu/gyogynoveny/pafranyfenyo)

Ázsiai ginzeng (Panax Ginseng): A ginzeng értékes hatóanyagai révén (ginzenozidok, fitoszterol, aminosavak, vitaminok stb.) növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, javítja a munkabíró- és a koncentrációs-képességet, valamint immunstimuláns hatással is rendelkezik. (http://www.novenyigyogyszer.hu/gyogynoveny/ginzeng)

Magnézium: A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás (pl. szellemi kifáradás) csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Emellett szerepet játszik a sejtosztódásban és egyes anyagcsere-folyamatokban.

Alkalmazás:

Az LXR GINKGO KOMPLEX javasolt mennyisége felnőtteknek naponta 1 kapszula, folyadékkal elfogyasztva!

Miért válassza ezt a készítményt?

 

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
  • Magyarországon, GMP minősített (gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) üzemben készül.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.

 

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.