LXR Antioxidáns Komplex – 60 db

3070 Ft

A készítmény összetétele egyedülálló antioxidáns védelmet biztosít a szervezetünket érő oxidatív stresszel szemben. A szabad gyökök sejtszinten, illetve a szövetek és szervek szintjén (pl. erek) is károsíthatják a szervezetünket. A készítmény támogatja a szabad gyökök semlegesítésén alapuló elektrokémiai egyensúly fenntartását, mely a szervezet egésze számára kedvező. Támogatja testünk energiatermelő folyamatait, a szív- és érrendszer normális működését.

Javasolt stresszes állapotokban, kimerültség, fáradékonyság, megnövekedett fizikai vagy szellemi igénybevétel esetén, illetve sztatin típusú koleszterincsökkentőt fogyasztóknak.

 

Elfogyott

Leírás

Az LXR ANTIOXIDÁNS KOMPLEX összetétele egyedülálló antioxidáns védelmet biztosít a szervezetünket érő oxidatív stresszel szemben, és támogatja a szervezet energiatermelő folyamatait, a szív- és érrendszer normális működését, védi az ereket. Kimondottan javasolt stresszes állapotokban, kimerültség, fáradékonyság, megnövekedett fizikai vagy szellemi igénybevétel esetén.

A rezveratrol kimagaslóan hatékony a sejtöregedést okozó szabadgyökök semlegesítésében. A készítmény optimális mennyiségben tartalmaz koenzim Q10-et, amely szerepet játszik a sejtek energiatermelésében és a szabadgyökök elleni védekezésben.

A C-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A C-vitamin, az E-vitamin és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.*

Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
C-vitamin (aszkorbinsav) 450 mg 562,5 %
Transz-rezveratrol 50 mg
Q10 50 mg
E-vitamin (dl-alfa-tokoferil-acetát) 12 mg 100 %
Cink 5 mg 50 %

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Hatóanyagok jellemzői:

Transz-rezveratrol**: A rezveratrol egy polifenol típusú vegyület, amely nagy mennyiségben található meg pl. a szőlőben, mogyoróban, vörösborban stb. Kiváló antioxidáns és szív-, érrendszert védő hatása tudományosan is alátámasztott.

C-vitamin***: Az aszkorbinsav érvédő, sejtvédő, antioxidáns hatása mellett számos egyéb pozitív hatással bír a szervezetre.

Q10-koenzim****: A Q10 koenzim, vagy ubikinon hatékony antioxidáns vegyület, amely egyebek mellett segít a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásában.

E-vitamin: Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Cink***: A cink sok biokémiai folyamat résztvevője a szervezetben, fontos szerepet játszik a sejtosztódásban, az immunrendszer megfelelő működésében és az oxidatív stressz elleni védelemben.

Alkalmazás:

Az LXR ANTIOXIDÁNS KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőttek számára naponta 1 kapszula!

Miért válassza ezt a készítményt?

 

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
  • Magyarországon, GMP minősített (gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) üzemben készül.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.

 

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.