Akció!

Dr. Theiss Q10+Mg+E vitamin Forte – 60 db

3256 Ft

A KOENZIM Q10 egy létfontosságú vitaminszerű anyag (ubikinon), amely a napi táplálékkal (pl.: hal, hús, élesztő) kerülhet a szervezetbe és a szervezetünk is képes előállítására. A MAGNÉZIUM hozzájárul az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Az E-VITAMIN hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Elfogyott

Leírás

Szellemi és fizikai terhelés esetén alkalmazható készítmény.

A koenzim Q10-nek kulcsszerepe van a sejtek energiaellátásában, hatékony antioxidáns, és hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához.

A magnézium nélkülözhetetlen az izmok és az idegrendszer működéséhez.

Előnyösen egészíti ki a koenzim Q10 hatását.

Az E-vitamin segíti a sejtek szabadgyökökkel szembeni ellenállását, így a sejtek normál működésének megőrzését.

1 kapszula tartalma:

E-vitamin: 3 mg,

Q10: 15 mg,

Magnézium: 60mg.

Adagolás: naponta 1 kapszulát folyadékkal bevenni.

A kutatások szerint a koenzim Q10 erősíti a szívizmot, csökkenti a vérnyomást, valamint az angina pectorisban (szívtáji fájdalom) szenvedők panaszait, serkenti a tápanyagok lebontását és a fogyást.

Ezenkívül immunerősítő hatása is van. Lassítja az öregedési folyamatokat. Az idősödő szervezetben egyre kisebb mennyiségben termelődik, így szükségessé válhat az étrend kiegészítőkkel való pótlása. Segít az időskori fáradtság leküzdésében. Különösen nagy szükség van rá a szervezet fokozott szellemi és fizikai megterhelésekor.

A fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetén könnyen felléphet Q10 hiány a szervezetben, amelyet étrend kiegészítőkkel szüntethetünk meg.

Ez a hármas kombináció megnöveli az izmok, sőt a szívizom erejét is, segít az időskori “fáradtságérzés” leküzdésében, ezen kívül ajánlott a szervezet fokozott energiaigénye esetén, a különböző stressz hatások, szellemi és fizikai megterhelés és az aktív sportolás során is.