Akció!

Cocculine – 30 db

736 Ft

 

Émelygés, szédülés gyötri mozgó járművön? A Cocculine természetes segítség az utazáskor fellépő rosszullétek – gépkocsiban, repülőn, tengeren – megelőzésére ill. terápiás kezelésére. Csecsemőknek a félrenyelés veszélye miatt nem adható! Vény nélkül kapható homeopátiás gyógyszer.

szopogató tabletta

30 db

(31,17 Ft/db)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A Cocculine az utazás alatt bekövetkezett rosszullét kezelésének homeopátiás gyógyszere. Nincs mellékhatása, nem befolyásolja az éberséget, nem okoz aluszékonyságot, ezért járművezetők is bevehetik.

Az utazási betegség gyakran előforduló, kellemetlen állapot, amely emésztési és neurológiai tünetekkel jelentkezik. Oka a belső fülben található félköríves járatok abnormális ingerülete, ezt a járművek mozgása idézi elő az érzékenyebb embereknél.

A tengeri (utazási) betegség okozhat emésztőszervi panaszokat (hányinger, hányás, ájulásérzet), érzékszervi panaszokat (szédülés, kábaság, fejfájás) és neurológiai panaszokat (aluszékonyság, rossz közérzet, teljes kimerültség).

A legtöbb gyógyszer, amellyel csökkenthető a panaszok erőssége, nappali aluszékonysággal és az éberség csökkenésével járó hatást fejt ki.

Szedése nem jár együtt semmilyen mellékhatással, nem befolyásolja az éberséget, nem okoz aluszékonyságot, ezért járművezetők is bevehetik.

A Cocculine-t szedhetik kicsi gyerekek, járművezetők, gépkezelők, magasban dolgozók egyaránt.

A Cocculine megelőzésre is alkalmas.

Ha tudjuk, hogy az utazás során ezek a tünetek várhatóan megjelennek, célszerű a kezelést az indulás előtti napon megkezdeni.

Adagolás: Megelőzésre az utazás előtti napon és az utazás napján két-három alkalommal egy tablettát kell elszopogatni, akut esetekben viszont óránként két tablettát.

Hatóanyagok: Cocculus indicus, Nux vomica, Tabacum és Petroleum rectificatum.

A tünetek enyhülésével az alkalmazás gyakorisága csökkenthető. Ha a tünetek a kezelés ellenére tartósan megmaradnak, vagy az utazás befejezése után sem következik be javulás, forduljon orvosához.

Figyelmeztetés: Cukorbetegség esetében figyelembe kell venni, hogy a Cocculine tablettánként körülbelül 113 mg szacharózt tartalmaz.

Kiszerelés: 30 darab tabletta.