Nem tud feljutni a lépcsőn? Nincs többé kiszolgáltatottság!

Sokszor találkozunk olyan problémával, hogy idős, vagy beteg személy nem tud feljutni lakásában a felső szintre, mert nem képes a lépcsőn felmenni, vagy társaházban lakik és nem tudja, hogy lift híján hogyan jusson fel a lakásába. Cégünk fő tevékenysége ezen mozgásukban korlátozott személyek részére kínál megoldást, elérhető áron. Kiváló állapotú, használt  akadálymentesítési berendezéseket, széklifteket értékesítünk széles választékban kül- és beltérre egyaránt.
A széklift használata javítja életminőségét, növeli a komfortérzetét, általa nincs többé kiszolgáltatott helyzetben, mert a mozgásában korlátozott személy egyedül is tudja használni, nem kell hozzá segítség.

A széklift nagy előnye, hogy kis helyigényének köszönhetően szűk lépcsőfeljárókra is lehet telepíteni egyenes és kanyarodó lépcsőre egyaránt. A széklift kis helyigényű, mert használaton kívül felhajtott állapotban lehet parkoltatni, így is kényelmessé téve mellette a lépcsőn való feljárást. További előnye, hogy mozgásában korlátozott személy egyedül is tudja használni, nem kell hozzá segítség. Távirányítóval és kézi vezérlővel is kezelhető. A kiszállás megkönnyítéseként a szék kifordítható. A lift akkumulátorral működik, így áramszünet esetén is használható. Töltőjének áramfogyasztása megfelel egy telefontöltő fogyasztásával, vagyis minimális.

lepcsolift

lepcsolift1

Telefon: 06 20 243 3741          E-mail: lepcsoliftek@gmail.com        www.lepcsoliftek.hu