Az egészséges kávézás öröme!

A Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű “gyógyszerek” közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk.
A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

2015-11-09_12h23_43

DXN ganoderma ültetvény

A ganoderma varázslatos hatásai:
A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy “a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de a kínai alkimisták kivételével évszázadokig senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.
Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében – az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Erről nagyon részletes ismertetőket találhatnak az interneten.

2015-11-09_12h30_26

DXN White Coffee Zhino

Kinek ajánlanám különösen a Ganoderma kávékat?
Sajnos napjainkban rengeteg ember él együtt különféle betegségekkel, emiatt életminőségük is drasztikusan leromlik. Egészségügyi okok miatt (Pl magas vérnyomás, savtúltengés stb.) nem élvezhetik azokat az apró örömöket, mint amit például egy finoman elkészített kávé elfogyasztása jelent. Úgy gondolom őket is megilleti ez a kis apró öröm az életben. Próbálják ki a Ganoderma kávékat, amelyek ráadásul nagyon finomak!
Látogasson el oldalamra, ahol biztos megtalálja az ön ízlésének megfelelő kávét is.

2015-11-09_12h31_21

www.vitalitas.ganodermakave.hu/termekek
Kérdezzen bátran, megosztom tapasztalataimat:
Dr.Györgydeák Zoltánné, tel.:+36-30-2155-153
E-mail:erzsebet.gyorgydeak@gmail.com