Akció!

Lacalut Aktív preventív fogkrém 75 ml

1035 Ft 949 Ft

A fogkrém: Érezhetően feszesebbé teszi az ínyt. Véd a fogágybetegségek ellen. Kifejezetten fogágybetegségek és fogínyvérzés megelőzésére kifejlesztett fogkrém. Ebben a fogakat alaposan tisztító krémben különleges hatóanyag van, mely azonnal, érezhetően feszesebbé és szilárdabbá teszi a fogínyt. A fogkefe: A kihegyezett sörték kiváló tisztítóképessége vizsgálatokkal igazolt.

75 ml + 1 db

Kapható a Somlyó Gyógyszertárban

Leírás

A Lacalut Aktív fogkrém finom tisztító szemcséi eltávolítják a foglepedéket, és ezzel megakadályozzák a fogínygyulladást.

A modern fogkrémek többsége hatékony védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen. Az újabb kutatások szerint azonban a fogak elvesztésének csak 30 éves kor alatt legfőbb oka a fogszuvasodás. 30 év felett fogainkat sokkal inkább a fogíny és a fogágy betegségei (parodontosis) miatt veszítjük el.

A fogíny gyulladása és sorvadása átterjed a fogágyra, a fogak meglazulnak és egyrészt könnyebben megbetegszenek, másrészt akár az egészséges fog is kihullhat.

Ennek a káros folyamatnak a megelőzésére kiválóan alkalmas a lacalut aktív fogkrém, amelyet kifejezetten a fogíny és fogágy betegségei ellen fejlesztettek ki. Súlyosabb esetekben, amikor már észleljük a fogínygyulladás és sorvadás első jelét, a fogínyvérzést, használjunk rendszeresen lacalut aktív fogkrémet.

Egyik hatóanyaga vérzéscsillapító hatású, sőt a szájnyálkahártyán egy olyan védőréteg kialakulását segíti elő, mely biztosítja a fogíny feszességét és gátolja annak sorvadását. A lacalut aktív másik hatóanyaga kiváló baktérium-, vírus- és gombaellenes hatással rendelkezik, tehát alkalmas a fogíny bármilyen eredetű gyulladásának megelőzésére.

A lacalut aktív rendszeres használatával tehát megelőzhetjük a fogíny és az ezt követő fogágy megbetegedését, vagyis tovább őrizhetjük meg fogainkat. Végül, de nem utolsósorban leheletjavító, frissítő hatását naponta élvezhetjük.

A Lacalut aktív fogkefe különleges megmunkálású sörtéi révén nemcsak a fogfelületet tisztítja alaposan, hanem a fogak közötti réseket is, amelyeket a hagyományos fogkefe nem ér el.

A kihegyezett sörték kiváló tisztítóképessége vizsgálatokkal igazolt.

Kiszerelés: 75 ml fogkrém + 1 db ajándék fogkefe.